Een nieuwe jas!

  • Datum: 23-01-2023

Het is tijd om mijn oude jas uit te doen en een nieuwe aan te trekken. Een nieuw model met een nieuw logo en een nieuw beeldmerk. Maar onder deze nieuwe jas, zit nog steeds dezelfde bevlogen natuurillustrator, die graag jong en oud met mijn illustraties en producten wilt inspireren voor de natuur. Dit model jas geeft mij meer zichtbaarheid om mij te kunnen profileren als natuurillustrator om zo een nog groter publiek te kunnen bereiken.

Nieuw logo en beeldmerk
Bij een nieuwe jas hoort een nieuw logo en een beeldmerk, zodat je nog herkenbaarder bent en mensen mijn logo en beeldmerk gaan linken aan mijn werk.
In het nieuwe logo zijn mijn initialen JDR verwerkt en de zwarte ruiter (de vogel) verspreid het logo. De zwarte ruiter is een samenvoeging van mijn achternaam De Ruiter en de meisjesnaam van mijn moeder (De Zwart).

Nieuwe website
Ook de website en de webshop hebben een metamorfose ondergaan. De website is gegoten in een nieuwe huisstijl en een andere vormgeving, waardoor ik mijn illustraties en mijn opdrachten nog beter kan tonen en laten zien wat een opdrachtgever van mij kan verwachten.

Nieuwe webshop
De webshop is in hetzelfde jasje gestoken als de website en geeft de bezoekers een overzichtelijk beeld van mijn verkoopartikelen.

 

  • Beeldmerk