IMG 6750 scaled

De Speurzoekers

De site met een groot overzicht aan buitenactiviteiten voor jong en oud om de natuur te beleven!

Bezoek de site

De Speurzoekers

Onder de naam De Speurzoekers breng ik een eigen productlijn voor kinderen op de markt. Maar dat niet alleen, ik geef ook leuke en uitdagende buitentips, verzorg workshops en ontwikkel speurpakketten.

De Speurzoekers (kinderen van 4-12 jaar) zijn de ontdekkers van de natuur. Om deze avonturiers nog enthousiaster te krijgen, vind je op de site van De Speurzoekers, praktische, leerzame en educatieve producten waarmee je de natuur kunt ontdekken en beleven. Zeg toch zelf, wat is er voor een kind leuker, dan lekker spelen in de natuur?

 

Speurzoekerspakketen, een uniek concept!

Met de Speurzoekerspakketten kunnen kinderen zonder boswachter, op elk willekeurige locatie, op het moment dat zij zelf willen, zelf de natuur ontdekken. De pakketten zijn zo samengesteld, dat met de instructies en de producten, elk kind de natuur in kan gaan en zichzelf kan ontwikkelen tot een echte Speurzoeker.

Verjaardagsfeestjes in de natuur 
Ook aan speurzoekersfeestjes heb ik gedacht. Gezellig met het kinderfeestje van je zoon of dochter de natuur in met één van onze kant en klare speurzoekersfeestjes. Met leuke en spannende opdrachten wordt het een onvergetelijk verjaardagsfeestje.

Zoekkaarten / Herkenningskaarten
Om het plezier in het ontdekken van de natuur te vergroten, bied ik een uitgebreid assortiment herkenningskaarten en zoekkaarten aan. Met deze handige kaarten wordt het op naam brengen van een plant of dier nog makkelijker. Enkele populaire uitgaven zijn de Poepkaart, herkenningskaart Tuinvogels, zoekkaart Dagvlinders en de herkenningskaart Paddenstoelen. De kaarten zijn ook zeer geschikt om te gebruiken op school en tijdens een excursie.

Ik wens jou en je (klein)kinderen heel veel plezier in jullie ontdekkingsreis door de natuur.

Ga mee op ontdekking met De Speurzoekers
IMG 6750 scaled

De Speurzoekers

De site met een groot overzicht aan buitenactiviteiten voor jong en oud om de natuur te beleven!

Bezoek de site