Planten plukken IMG 4104 scaled

Speurzoekersfeestjes

Ga helemaal uit je dak met de speurzoekersfeestjes van De Speurzoekers!

Kies jouw feestje

Kinderfeestjes

Bomen klimmen, waterdiertjes vangen, heuvels beklimmen of speuren naar sporen. Wij leveren kant en klare Speurzoekerspakketten voor een onvergetelijk kinderfeestje in de natuur. Tijdens het verjaardagsfeestje staat de natuur centraal. Want zeg nu zelf, kinderen vinden het geweldig om naar pootafdrukken te zoeken, kikkervisjes te vangen, in bomen te klimmen, paddenstoelen te onderzoeken of gewoon ravotten in het bos.

Onze Speurzoekerspakketten bestaan uit leuke, educatieve en praktische producten, waarmee kinderen opgeleid worden tot echte Speurzoekers. Elk kind krijgt zijn eigen Speurzoekerspakket.

 

Wat mag ik verwachten

Als je bij ons een kant en klaar verjaardagspakket bestelt, dan ontvang je standaard een instructie en Speurzoekersdiploma’s. Waar een pakket verder uit bestaat is afhankelijk van het thema. Een pakket is wel zo samengesteld, dat de kinderen zowel tijdens als na het feestje het pakket kunnen gebruiken.

 

Duur van het feestje

Hoelang een feestje duurt staat per themafeestje beschreven. Veelal kan jezelf de tijd bepalen.

 

Wat te doen bij regen?

Ook bij regen zijn de speurzoekersfeestjes prima te houden. Als het heel hard regent of als het ook nog erg koud is, dan is het verstandig om het feestje in te korten of binnen te houden. In de instructies staan een paar alternatieven.

 

 

Planten plukken IMG 4104 scaled

Speurzoekersfeestjes

Ga helemaal uit je dak met de speurzoekersfeestjes van De Speurzoekers!

Kies jouw feestje