header schaap vogel tak 4

Op zoek naar een product op maat?

Neem contact met me op

verstuur email

Maatwerk

Ben  je op zoek naar exclusieve natuurillustraties – voor in een tijdschrift, boek of op een informatiepaneel- of wil je zelf een informatiepaneel of een ander product laten ontwerpen? Dan ben je hier aan het goede adres.

Specialisme

Mijn specialisme ligt bij het maken van natuurgetrouwe illustraties en het ontwikkelen en vormgeven van laagdrempelige producten. Producten die jong en oud aanspreken, zonder ellenlange teksten met weinig beeld. Maar producten die mooi, vrolijk en natuurgetrouw de schoonheid van de natuur weergeven. Beeld staat in mijn producten centraal en moet prikkelen tot een grotere natuurbeleving.
Laat mij jouw prikkel zijn om samen een succesvol product te ontwikkelen.

 

Natuurillustraties op maat

In de loop der jaren heb ik een groot assortiment natuurillustraties van de Nederlandse flora en fauna opgebouwd. Dat maakt het mogelijk om veel illustraties snel te kunnen leveren. En daarnaast is het ook mogelijk om illustraties op maat te laten maken, zoals dieren- en plantenportretten, maar ook complete landschappen, of detailtekeningen.

 

Producten op maat

Voor vele organisaties heb ik producten op maat mogen maken. Denk hierbij aan informatiepanelen, natuurwijzers, speurpakketten, leskisten, maar ook brochures of cadeauartikelen.
Als natuurillustrator maak ik niet alleen exclusieve natuurillustraties, maar ik heb me ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en/of vormgeven van educatieve producten, het schrijven van teksten en ik kan ook het hele productieproces verzorgen, om tot een kant en klaar product te komen.

 

Workshops om maat

Mijn producten en illustraties zijn gericht om het brede publiek enthousiast te krijgen voor de natuur en dat betekent lekker naar buiten gaan! Helaas is dat niet zo vanzelfsprekend. Kinderen zitten vaak binnen achter de PlayStation, TV of smartphone. Op school is er steeds minder tijd voor buitenspelen, volwassenen hebben een druk leven en voor ouderen is er vaak geen tijd om wandeling te maken. Toch is het naar buiten gaan heel belangrijk voor onze gezondheid. Daarom bied ik meerdere workshops aan, om de natuur te beleven en te ontdekken.

 

header schaap vogel tak 4

Op zoek naar een product op maat?

Neem contact met me op

verstuur email